Gránátalma Vendégház

A 2014-ben felújított vendégházunkban 8, fürdővel ellátott, modern stílusú szobát alakítottunk ki, melyek a legmagasabb elvárásokat is kielégítik. A felújítás nem állt meg a vendégháznál, hisz a kertet is életre keltettük, így a Gránátalma Vendégház környezete is igazán üdítő látványt nyújt, ahogy azt a képek is mutatják.

Programok

Fehérvárcsurgó és környék számtalan kikapcsolódási lehetőséget biztosít. A Gránátalma Vendégház a Károlyi kastélytól pár száz méterre helyezkedik el, amely egész évben várja a látogatóit idegenvezetéssel és szervezett programokkal. Számos halastó található a környéken, így a horgászás szerelmeseinek is kiváló lehetőségek akadnak, továbbá akiknek inkább túrázni, kirándulni van kedvük se csüggedjenek, hisz a közeli erdő és a kéktúra útvonal erre remek alkalmat biztosítanak.

Fehérvárcsurgótól a mindössze 4 km-re elhelyezkedő Bodajkon is akad látnivaló szép számmal, egyik fő nevezetessége a Bodajki kálvária, mely 1736-ban készült, ám nem érdemes kihagyni a templomot és a Szoborparkot sem az erdő lábánál.

Rengeteg lehetőséget kínál kikapcsolódásra a közeli megyeszékhely, Székesfehérvár, ami kb. 15 km-re található, illetve a szintén közeli Mór, illetve Móri borvidék is remek szabadidős programokkal szolgál. 

Miért érdemes minket választania?

A vendégházak között kimagasló színvonalú szobákkal várjuk a vendégeinket, akik számunkra a legfontosabbak. A táj és környék rendkívül sok lehetőséget hordoz magában, melyekről képzett kollégáink pontos információkat tudnak biztosítani. Nagyszerű választás azoknak, akik az egész napot kettesben akarják tölteni a párjukkal és ki sem mozdulni, ám kiváló választás azoknak is, akik a természetben szeretnék tölteni idejüket kirándulással, túrázással vagy horgászással.

A Gránátalma Vendégházban erre mind lehetősége nyílik.